Jose María Ávila, Campeón Autonómico Cadete de Combinadas AL

José María Ávila, rompió la barrera de los 4000 puntos – RESULTADOS AUTONÓMICO CADETE COMBINADAS AIRE LIBRE 2010 – GANDIA

Esforç titànic es el que podriem destacar de Nerea Funez, ja que amb una lesió que creiem que podria no anar a més i li permitiria poder fer marca a les combinades després de l´anulament de la marca del campionat provincial de combinades amb més de 3000 punts, ha tingut al menys una xicoteta recompensa: Nerea va fer la mínime a les tanques amb 16″xx i anirà a Pamplona amb la resta dels companys encara que no a les combinades. Ara per fi… a tractar-se després que el segur federatiu pareix que podrà atendre-la

Ayla Francisco continua fent actuacions excel.lents, per que no hem d´oblidar que Ayla és de 1er any i a la combinada va tindre actuacions excelents com els 1m54cm a l´Altura, els 5m1x a la llargada o els magnífics 13″4x als 100ml, que demostren el gran potencial combiner de cara a l´any 2011, on corrent el que val a les tanques, només queda millorar els punts flacs per que l´objectiu del pròxim any siguen estar a la lluita de les medalles.

Per la parts del Infantils, a qui tal vegada no li va eixir la competició que volia es a Luis Fernando Perez, però és normal ja que el gran nivell d´aquesta prova no et permé cap errada i la gent no falla. No obstant, no va fer precissament mala competició ja que els 4m9x de la llargada, li van situar entre els primers classificats.

També varen competir Ismael Martinez i Javier Verdú, i donem una reprimenda als responsables del club (o als atletes mateixos) ja que van ser 2 infantils els que no van anar a Gandia, i pareix mentira que en un club amb tradició combinera, no es tinga en compte això per repescar a altres atletes

Share